(19)

Avslappning - Regnskog

ljudbok


Slappna av med naturens ljud!

Insekterna surrar, fÄglarna sjunger och aporna ropar till varandra. Regnskogen Àr full av djur- och vÀxtliv. Trots djurens lÀten Àr atmosfÀren helt lugn. Du Àr omgiven av tjock och varm dimma, stora trÀd med lianer och en spÀnstig skogsbÀdd. HÀr kan du slappna av och fÄ en lugn stund.

Undersökningar har visat att naturens ljud kan ha en avslappnande och stimulerande effekt pÄ vÄr hjÀrna. Saga Sounds Àr en serie behagliga och varierande ljudlandskap som du kan lyssna till nÀr du vill slappna av, ska somna eller nÀr du vill arbeta fokuserat. Detta Àr ett specialdesignat ljuduniversum som skapar en avslappnande atmosfÀr som du kan trÀda in i nÀr som helst.


UpplÀsare: Rasmus Broe
LĂ€ngd:

3.4

19 recensioner

Jt.bocker161212

2023-08-14

💜Denna hĂ€rliga ljudbok Ă€r riktigt mysig nĂ€r man kĂ€nner att man behöver varva ner och stĂ€nga ute vĂ€rlden för en stund. Vem behöver inte göra det emellanĂ„t? Jag tror vi alla skulle mĂ„ bra av en liten paus i vardagen och samla styrka inför diverse utmaningar som finns runt omkring oss. Av mig sĂ„ fĂ„r den helt klart 🌧đŸŒČ🌧đŸŒČ🌧 av 5stđŸŒČ💜

Anonym

2023-05-12

SĂ„ mysigt.