(9425)

De sju systrarna : Maias bok

ljudbok och e-bok


Första boken i romansviten som förtrollat en hel vÀrld handlar om adoptivsystern Maia, vars sökande efter sitt förflutna för henne till Brasilien.

Maia D ApliÚse och hennes fem adoptivsystrar samlas i sitt barndomshem Atlantis, ett vackert slott vid Genevasjöns kust, efter att deras adoptivfar, den mystiske miljardÀren Pa Salt, har gÄtt bort. Underligt nog har han redan begravts till havs, men varje syster tilldelas varsin ledtrÄd som ska vÀgleda henne i sökandet efter sitt ursprung.

Maias ledtrÄd leder henne till en förfallen herrgÄrd i Rio de Janeiro. VÀl dÀr börjar hon lÀgga samman pusselbitarna

Åttio Ă„r tidigare, 1927, under Rios Belle Epoque , planerar Izabela Bonifacios far för hennes giftermĂ„l in i aristokratin. Under tiden arbetar arkitekten Heitor da Silva Costa pĂ„ en kristusstaty som ska kallas Cristo Redentor och behöver resa till Paris för att finna den rĂ€tta skulptören som kan fĂ€rdigstĂ€lla hans verk. Den Ă€ventyrslystna och passionerade Izabela övertalar sin far att lĂ„ta henne följa med Heitor och hans familj till Europa innan sitt giftermĂ„l. DĂ€r, i Paul Landowskis studio utanför Paris och pĂ„ de intima kafĂ©erna i Montparnasse trĂ€ffar hon den unga och ambitiösa skulptören Laurent Brouilly, och genast vet hon att hennes liv aldrig kommer bli sig likt.

De sju systrarna Àr den första boken i en unik, förtrollande serie om sju böcker baserad pÄ legenden om Plejaderna, de sju systrarnas stjÀrnkonstellation, och Lucinda Riley visar sin talang för historieberÀttande som aldrig förut. RÀttigheterna till en tv-serie har köpts.


UpplÀsare: Gunilla Leining
LĂ€ngd:

4.3

9425 recensioner

Maja

2024-04-04

SpĂ€nnande och ingĂ„ende! Ser fram emot nĂ€sta i serien! đŸ„°

G-B

2024-04-03

Fascinerande historia, men lite lÄngrandigt.

Annika

2024-03-23

Bra👍