(229)

Förhållanden som funkar

ljudbok


"Relationsboken vars popularitet aldrig tycks sina." - New York Times

Vi förlitar oss redan på vetenskapen när det gäller hur vi ska äta, träna och sova. Varför inte låta vetenskapen hjälpa oss att förbättra vårarelationer?

I den här banbrytande boken avslöjar psykiatern och hjärnforskaren Amir Levine och psykologen Rachel Heller hur anknytningsteorin kan hjälpa oss att hitta och behålla kärlek.

De ger också läsaren råd om hur man ska navigera i sina relationer på ett klokare sätt beroende på vilken anknytningsstil man har och ger en insiktsfull titt påvetenskapen bakom kärlek.

-Människor med ängslig anknytningsstil tänker ofta intensivt på sina relationer och är oroliga för om deras partner kan återgälda deras kärlek.

-Människor med undvikande anknytningsstil likställer förtrolighet med förlust av oberoende och försöker ständigt minimera närheten.

-Människor med trygg anknytningsstil känner sig bekväma med närhet och är vanligtvis varma och kärleksfulla.

Med fascinerande psykologisk insikt, frågeformulär och fallstudier hjälper Levine och Heller dig att förstå de tre anknytningsstilarna, identifiera din egen stil och känna igen andra människors anknytningsstil så att du kan hitta en partner som passar dig eller förbättra ditt nuvarande förhållande.

Det här är boken du ska läsa om du vill skapa starkare, mer givande relationer medandra.


Uppläsare: Matias Holm
Längd:

4.2

229 recensioner

Maria

2023-09-16

Väldigt bra beskrivningar. Lärorikt, alla borde lyssna eller läsa boken.

Milla

2023-08-02

En av de böcker som alla måste läsa. Om du har svårt att välja mellan den eller andra böcker, välj denna!

Daniel

2023-06-09

Så värdefull information! Alls borde läsa den 👏🏼