(724)

Glukosrevolutionen

ljudbok och e-bok


Succéboken nu på svenska - Såld till 40 länder! Glukosrevolutionen för bättre hälsa

Baserat på banbrytande forskning och egen research ger biokemisten Jessie Inchauspé, även känd som @glucosegoddess, enkla tips som hjälper oss att få bukt med vårt blodsocker och därigenom vår ohälsa utan märkliga dieter eller att helt ge upp den mat vi älskar. Det handlar inte bara om vad du äter, utan i vilken ordning och hur du kombinerar maten smarta hacks och insikter som kommer förändra ditt sätt att äta.

Under de senaste fem åren har forskare upptäckt hur blodsockret påverkar oss alla inte bara diabetiker. Om du har för högt blodsocker går du lättare upp i vikt och känner du dig trött och hungrig hela tiden. Du kan även få problem med akne och rynkor och hormonbalansen blir lidande. På sikt kan även regelbundna blodsockertoppar bidra till kroniska sjukdomar som typ 2-diabetes, cancer, demens och hjärtsjukdom.

I den internationella succén Glukosrevolutionen balansera ditt blodsocker och förändra ditt liv delar Inchauspé med sig av banbrytande forskning och sin egen hälsoresa som fick henne att utveckla tio smarta, enkla lifehacks som effektivt kan sänka blodsockret. Utan att du behöver följa en strikt diet eller helt ge upp maten du älskar. Till exempel:

- Om du äter maten i rätt ordning kan du lättare gå ner i vikt

- En dessert är mycket bättre än ett sött mellanmål eller fika

- Det finns en hemlig ingrediens som kan få dig att njuta av sötsaker utan dåligt samvete

Underhållande och informativ egen research blandat med de senaste forskningsrönen Glukosrevolutionen är en bok full av insikter och aha-upplevelser om hur du omedelbart kan förbättra ditt liv och din hälsa.

Jessie Inchauspé (född 1992 i Frankrike) är biokemist och bästsäljande författare med en tydlig mission att översätta banbrytande forskning till enkla tips som hjälper människor att förbättra både sin fysiska och psykiska hälsa. Hon har startat rörelsen/plattformen @glucosegoddess och har 1 miljon följare på Instagram. Hon bor i Paris. Det var när hon jobbade för ett nystartat företag i Silicon Valley som sysslade med genanalyser som hon insåg att bra matvanor spelar större roll än våra gener när det gäller hälsa.


Uppläsare: Maria Borelius
Längd:

4.4

724 recensioner

Arne

2024-03-03

En helt underbar bok med tillvägagångssätt till ett bättre leverne ❤️ bra uppläsare åxå!

Jessica

2024-02-29

Opartisk och väldigt seriös bok på ämnet som sannolikt kan hjälpa de flesta människor att må bättre på ett eller annat sätt.

Christine

2024-02-25

Alla borde läsa den här