(5432)

Innan snön faller

ljudbok och e-bok


Höstens mörker sänker sig över Säter, den mytomspunna rättspsykiatriska kliniken i Dalarna. Bakom byggnadernas vackra fasader sitter de brottslingar som är för sjuka för att avtjäna sina straff i vanligt fängelse.

Den nyutexaminerade psykologen Anna Varga har fått en tjänst vid kliniken. Men arbetsglädjen lägger sig snabbt när Anna får hotfulla meddelanden och en patient hittas död. Vad är det som pågår, vilka är de andra och vad finns i rum 55? När hoten mot Anna blir allt grövre är det tydligt att någon eller några inte vill att hon ska gräva djupare i vad som pågår på Säter. Vem kan Anna egentligen lita på? Kommer hon att få reda på sanningen?

Innan snön faller är den första delen i spänningsserien om psykologen Anna Varga vid den mytomspunna rättspsykiatriska kliniken i Dalarna.



3.8

5432 recensioner

Erica

2024-03-12

Hoppingivande handlingen, svårt att följa med i vissa stunder. korta kapitel.

Carina

2024-02-27

Spännande

Anna

2024-02-22

I början var det väldigt många personer att hålla reda på så var lite förvirrande men efter ett tag fick man ordning på det. Lite "o-trolig" story kan jag känna och som någon annan skrev lite lösa trådar men ska lyssna på en bok till 🙂