(2150)

Rekryteringen

ljudbok och e-bok


Ina Farkas, ett hittebarn med trasslig bakgrund, har dragits in i den undre vÀrlden dÀr hennes enda barndomsvÀn Nevena har vuxit upp. Paradoxalt nog har hon i samma veva dessutom arbetat som utredare för polisen i Malmö. En dramatisk hÀndelse som gör att hennes tvÄ vÀrldar kolliderar gör att Ina hamnar i fÀngelse för mord, men innan hon vet ordet av Àr hon frislÀppt igen och hatad av bÄde poliserna hon brukade jobba med och den kriminella familjen hon var en del av.

NĂ€r allt ser som mörkast ut och Ina funderar pĂ„ att antingen emigrera, eller bara rĂ€tt och slĂ€tt ta livet av sig, sĂ„ hĂ€nder nĂ„got. Det kommer ett rekommenderat brev med en förstaklassbiljett till en paradisö. Ett helt nytt pass, med ett annat namn – Isabella King – men hennes bild. AvsĂ€ndaren Ă€r en hemlig organisation med till synes oĂ€ndliga resurser, och de vill att Ina ska bli en del av deras team. De kallar sig Trickster 


Organisationens enda krav Ă€r att Ina mĂ„ste kapa banden med allt och alla i sitt gamla liv och pĂ„börja ett nytt tillsammans med dem. Om hon gĂ„r med pĂ„ erbjudandet vill de att hon som sitt första uppdrag ska infiltrera ledarskiktet i den svenska extremhögern. Är Ina Farkas villig att offra allt för att bli en Trickster?


UpplÀsare: Gunilla Leining
LĂ€ngd:

4.1

2150 recensioner

Elisabeth

2024-03-18

En grymt spÀnnande bok som man verkligen kan leva sig in i.

jane.harry

2024-02-19

VÀldigt trög i början, typ halva boken, men lossnade det.

Gabriella

2024-01-28

JÀtte spÀnnande, bra upplÀsare.